Radeton se připravuje na vodohospodářskou akci v Izraeli

blank

Společnost Radeton, dodavatel technologií na trasování kabelů, potrubí a pro boj s úniky vody a plynu, pořádá k Světovému dnu vody Den otevřených výkopů 21. až 23. března. Zároveň se od 20. do 24. března představí v Izraeli na akci Innovation Roadshow.

Během Dne otevřených výkopů je možné se kdykoliv mezi devátou ranní a šestou večerní podívat na Radeton polygon, a to v sídle společnosti v Brně na Edisonově ulici. Více o akci najdete zde.

Druhou akci v Izraeli pořádá Radeton ve spolupráci se společností Asterra, která vyvinula technologii satelitního vyhledávání úniků vody, českým velvyslanectvím v Tel Avivu a Izraelským exportním institutem, spadajícím pod ministerstvo průmyslu. Delegáti se seznámí s nejnovějšími technologiemi, které tato země pro vodárenství vyvinula, a navštíví inovační centrum Šimona Peréze a další zajímavé objekty vodohospodářské infrastruktury.

K těm nejzajímavějším patří odsolovací stanice Palmachim, která ročně vyprodukuje 100 milionů kubíků vody, čistírna odpadních vod Shafdan a klíčový přivaděč pro Jeruzalém v zásobování pitnou vodou pro sousední Jordánsko.

Scroll to Top