VAK Břeclav ke změně otevírací doby zákaznického centra

blank

Vodovody a kanalizace Břeclav upravují od 1. února otevírací dobu pro návštěvníky zákaznického centra a pokladny v Břeclavi na ulici Čechova 23, a to následovně:

  • Pondělí, úterý a čtvrtek: 7:00 – 11:00 a 11:30 – 15:00 hodin
  • Středa: 7:00 – 11:00 a 11:30 – 17:00 hodin
  • Pátek: 7:00 – 11:00 hodin

Otevírací doba byla prodloužena ve středu a zkrácena v pátek na základě vyhodnocení dosavadní vytíženosti. Poslední klient bude obsloužen nejpozději 30 minut před koncem úředních hodin, a to z důvodu časové náročnosti některých požadavků.

Více než čtvrt miliardy na investice a opravy

Společnost má na investice pro letošní rok vyčleněných 215 milionů, dalších 70 milionů poputuje na opravy. „V letošním roce chceme zahájit náročnou výstavbu nového vodojemu v Pouzdřanech, ještě náročnější obměnu řídicích systémů čistíren odpadních vod, ale také rozsáhlou opravu kanalizace na hlavním průjezdu Valticemi. Pokud půjdou přípravy dobře, rádi bychom začali pracovat na rozšíření Čistírny odpadních vod Pohořelice a Hustopeče, pravděpodobně zahájíme také práce potřebné k výstavbě nové úpravny vody v Ivani na Pohořelicku,“ řekl vodarenstvi.cz ředitel Milan Vojta. Společnost myslí také na úsporná opatření. Loni vyměnila dosluhující jednotku na Čistírně odpadních vod Břeclav za nové zařízení, dále zahájila výstavbu fotovoltaických elektráren v areálu čistíren odpadních vod Břeclav a Mikulov, nebo úpravny vody v Zaječí.

Scroll to Top