Brněnské vodárny a kanalizace představily nové logo

blank

Společnost od poloviny září začala používat nové logo, které bude postupně uvádět na všech dokumentech, formulářích, pracovních oděvech, autech a propagačních materiálech.

Nové logo by mělo přispět k účinnější prezentaci. Logo se skládá z písmene „B“ (odkaz na lokalitu) a doplňkové typografie. Stylizovaný symbol vznikl na základě vizuálního ztvárnění toků, potrubí a vody samotné. Oblé tvary odkazují také na samotnou dynamiku vody a její plynutí.

Brněnské vodárny a kanalizace logo

Firma v září oslavila 150 let. „Je to dlouhá doba. Je to život několika generací. Přístup brněnských vodohospodářů se za celou tu dobu nezměnil. Stejně jako naši předchůdci i my sledujeme trendy a zavádíme inovativní technologie. Jedině tak můžeme držet krok s dobou a rozvíjet brněnskou vodárenskou i kanalizační infrastrukturu. Náš úkol je pořád stejný – péče o brněnskou vodu,“ řekl k výročí generální ředitel BVK Jakub Kožnárek

Společnost dnes pečuje o více než 1 400 kilometrů vodovodní sítě. Brněnské vodárny a kanalizace se starají o 1244 kilometrů  kanalizační sítě. Jedná se o systém, do něhož patří retenční nádrže, odlehčovací komory, shybky, čerpací stanice, čistička a moderní dispečink.

Scroll to Top