Na Blanensku opět řádí falešní zaměstnanci vodáren

blank

 Vodárenská akciová společnost v Blansku varuje před falešnými kontrolory vody. Před několika dny se domáhala neznámá žena do domu seniorky s tím, že jde zkontrolovat spotřebu vody. Seniorka však cizí osobu do domu nepustila a kontaktovala své příbuzné. Ti vše oznámili na policii.

„Naše společnost v souvislosti s tímto případem opětovně žádá zejména starší občany o obezřetnost. Už v minulosti jsme se setkali s tím, že podvodníci tvrdili, že vám jdou vrátit přeplatek, popřípadě hledali jiné záminky, jak se dostat do vašich obydlí a zjistit, kde máte uložené peníze. Proto znovu zdůrazňujeme, že po našich zaměstnancích můžete kdykoliv požadovat předložení služebního průkazu, kterými jsou všichni naši zaměstnanci vstupující do vašich provozoven a domácností vybaveni,“ uvedly blanenské vodárny.

Občané mohou při podobných návštěvách žádat kdykoliv služební průkaz, kterými jsou zaměstnanci vodáren vždy vybaveni. Průkaz je pokaždé opatřen i fotografií zaměstnance. V případě jakýchkoliv nejasností se mohou občané telefonicky obrátit na vodárenské společnosti, které okamžitě ověří, jestli se někdo z jejich zaměstnanců pohybuje v dané lokalitě. 

Scroll to Top