Společnost Ovod změnila název na Vodotech

blank

Společnost teď bude vystupovat pod novým názvem, než na jaký byli zákazníci doposud zvyklí. Titulárním zákazníkem jsou Severomoravské vodovody a kanalizace Ostrava. Pro ty Vodotech zajišťuje kromě služeb v oblasti vodoměrů i provoz zákaznické linky.

„Naše společnost působí na trhu od roku 2000. Od roku 2008 je naším jediným vlastníkem španělská Aqualia Intech působící v koncernu Aqualia. Měníme náš vizuální styl, aby se více přiblížil korporátní identitě mateřské společnosti. Služby pro naše zákazníky zůstávají nezměněné a jejich spokojenost je naší prioritou,“ uvedl ředitel společnosti Vodotech Aleš Herman.

Vodotech provádí na základě smlouvy s SmVaK Ostrava odečty domovních a průmyslových vodoměrů. Odběratelé poznají zaměstnance Vodotechu podle identifikační kartičky, novinkou bude také jejich nové oblečení, polepy na autech a modernizací projdou rovněž internetové stránky a firemní tiskoviny společnosti.

Hlavními činnostmi společnosti Vodotech jsou opravy a ověřování bytových, domovních a průmyslových vodoměrů, přezkoušení vodoměrů v době platnosti ověření, kalibrace, informativní zkoušky vodoměrů, nákup a prodej vodoměrů a příslušenství, montáže vodoměrů, odečty vodoměrů a smart metering – inteligentní sítě dálkových odečtů vodoměrů.

 

 

 

Scroll to Top