VOD-KA 2017: Akce se letos posunula opět o stupeň výš, řekl vodarenstvi.cz ...

blank

Mezinárodní výstava Vodovody-kanalizace 2017 je minulostí. Akce s bohatým doprovodným programem se konala na výstavišti v pražských Letňanech a letošní díl byl v pořadí již dvacátý. Mezi vodohospodáři, provozovateli a vlastníky vodohospodářské infrastruktury a dalšími osobnostmi z oboru vodárenství se jednalo o nejvýznamnější setkání v tuzemsku. Pořadatelem bylo Sdružení oboru vodovodů a kanalizací ČR.

Viditelně spokojený byl ředitel Sdružení oboru vodovodů a kanalizací Oldřich Vlasák. „O vodě se začíná opravdu hovořit,“ uvedl Vlasák. Výstavu zahájili ministr zemědělství Marian Jurečka a ministr životního prostředí Richard Brabec.  „I oni vypíchli, že voda je opravdové téma, je potřeba o ní mluvit a je to jedna z priorit vlády,“ pokračoval Vlasák, který byl potěšen právě vysokých představitelů veřejné správy o výstavu. Během třídenní akce probíhal také bohatý doprovodný program. „Ministerstva měla patronaci na jednotlivé dny a zájem o účast byl výrazně vyšší než minulé roky,“ neskrýval radost Oldřich Vlasák.

Na dvacátém ročníku v Praze se prezentovalo 350 firem z 11 zemí. „Osobně jsem moc rád, že i společenský večer a společenské klima ukázalo, že lidé mají o obor zájem. Z mého pohledu to byl velmi úspěšný ročník. Už teď registruji dotazy, kdy a kde se bude pořádat další. Z naší strany panuje velká spokojenost,“ dodal s úsměvem ředitel SOVAK ČR.

Scroll to Top