Začíná vodohospodářská konference VODA FÓRUM

blank

3. ročník vodohospodářské konference VODA FÓRUM proběhne 22.–23. května v Hotelu Zámek Valeč. Akce je zaměřená na představení technických či technologických novinek a zajímavých produktů a řešení z oboru vodovodu a kanalizací, například unikátní technologie výstavby a sanace vodojemu a čistírny, správy vodovodů a kanalizací v době umělé inteligence, bezvýkopové obnovy tlakových potrubí na těžce přístupných místech, digitální řešení požadavku nové směrnice EU.

Dále se také zabývá možnostmi dálkových odečtů a smart meteringu, optimalizací procesu terciárního srážení fosforu, metodikou energetického auditu vodohospodářských zařízení, inteligentní lokalizací skrytých úniku nebo využitím digitálního asistenta WorkFlow pro výstavbu sítí ve vodárenství.

Program konference, která je určena především managementu a technickým specialistům vodohospodářských společností, zahrnuje 33 přednášek. V přilehlých prostorách představí výrobky, technologie a služby 43 dodavatelských společností.

Zrekonstruovaný areál valečského zámku a wellness hotelu se nachází v malebné krajině Vysočiny patnáct kilometrů jihovýchodně od Třebíče. Přírodní park obklopující zámek ze tří stran je prostoupen zajímavostmi. Je zde například obrovské bludiště, všesměrně se vinoucí cesta, horní rybník s vyhlídkovým nábřežím, dolní rybník s labutěmi nebo lesík starých stromů.

Scroll to Top