Energie AG Kolín vyhlásila fotografickou soutěž

blank

Také kolínští vodohospodáři se připojili k oslavám Světového dne vody, který se letos nese v duchu vody pro mír.

„Možnost otevřít kohoutek a pít čistou vodu kdykoliv, je výsledek naší každodenní práce, která není vždy na první pohled vidět. I proto právě v této době chceme ukazovat, co vše se za tekoucí vodou z kohoutku skrývá,“ říká Václav Hošek, provozní ředitel divize Voda společnosti Energie AG Kolín.

Společnost zároveň vyhlásila fotosoutež na téma „Voda v jakékoliv její podobě“. Vodaři vybrané snímky vyvěsí v administrativní budově v Kolíně a pět nejpůsobivějších fotografií ocení peněžní odměnou.

„Šetrným nakládáním s vodou se dlouhodobě zabývá také náš vlastní projekt DOODPADU aneb Co do kanalizace nepatří. Více o programu najdete na www.doodpadu.cz, interaktivní hodiny si mohou školy objednat přímo na těchto stránkách,“ informuje Energie AG Kolín.

Firma se zabývá provozováním vodohospodářské infrastruktury, zejména úpraven pitné vody, vodovodních a kanalizačních sítí, čistíren odpadních vod a dále dodávkou tepla a teplé vody. Činnosti zajišťuje pro více než sedmdesát tisíc obyvatel Středočeského kraje, převážně na Kolínsku. Kromě toho poskytuje další služby, které souvisejí s provozem a údržbou vodovodů, kanalizací a tepelných zařízení.

Scroll to Top