Vodakást: povídání o utračisté vodě s Radkou Šetkovou z České vody–MEMSEP

blank

Jak čistá může být čistá voda? K čemu je vůbec pak takhle samotná voda dobrá? A co když člověk studuje organickou chemii, ale pak se stejně stane vodařem?

Na konci srpna proběhla na Vodakástu diskuze na téma ultračisté vody s Radkou Šetkovou ze společnosti Česká voda-MEMSEP. Rozhovor se dotkl toho, jak čistá může být čistá voda, k čemu je taková voda dobrá nebo, co se stane, když člověk studuje organickou chemii, ale stejně se nakonec stane vodařem. Rozhovor je na platformě Spotify k dispozici zde.

Česká voda – MEMSEP, člen skupiny Veolia, nabízí širokou škálu technických řešení od optimalizací a intenzifikací existujících procesů, přes komplexní rekonstrukce až po projekty na zelené louce. Portfolio služeb sahá od zpracování studií technologických řešení přes zpracování procesních návrhů a projektové dokumentace až po realizace rozsáhlých projektů na klíč, a to jak v municipálním, tak průmyslovém prostředí.

V uplynulých týdnech společnost dokončila řadu významných projektů. Jedná se například o čistírnu odpadních pro výrobu hliníkových plechovek v Plzni, čistírnu pro společnost Nestlé a jejich výrobní závod Tivall v Krupce nebo rozšířila výrobní kapacity výroby ultračisté vody pro společnost Energoaqua v Rožnově pod Radhoštěm.

 

 

Scroll to Top