VOD-KA 2023: Speciální newsletter vodarenstvi.cz

blank

Vážení čtenáři,

po čtyřleté pauze se vrátila na výstaviště v Letňanech nejvýznamnější tuzemská akce určená všem vodohospodářům a lidem pohybujícím se v oborech, kteří mají co do činění s vodou a péčí o ní. Význam akce a zájem o ní před pauzou způsobenou pandemií onemocnění COVID-19 kontinuálně rostl a v roce 2019, kdy se naposledy VOD-KA uskutečnila, si na ni našlo cestu více než 10 tisíc návštěvníků. Na více než 6 400 metrech čtverečních se prezentovalo 371 vystavovatelů z 25 zemí.
VOD_KA_2023_web

A stejně jako před čtyřmi lety, je i tentokrát informační a vzdělávací portál o vodě vodarenstvi.cz hlavním mediálním partnerem akce. Proto jsme pro Vás připravili tento magazín, který přináší zajímavé materiály týkající se nejen českého vodohospodářství. Protože jsme se subjekty, které jsou v tomto sektoru v naší zemi aktivní, v pravidelném kontaktu, shrnujeme nejzajímavější a nejvýznamnější reakce z anket, které jsme mezi nimi v uplynulých měsících uskutečnili. Týkají se zásadních témat pro obor, jako jsou realizované investice do vodohospodářské infrastruktury a plány na další významné stavby, které umožní její obnovu nebo další rozvoj. Přinášíme také shrnutí toho, jak se vodárenské společnosti vypořádaly a stále vypořádávají se situací na trhu s energiemi, případně, jaký dopad má pro jejich aktivity růst nákladů prakticky ve všech segmentech činnosti.

Věnujeme se také oblasti, která je častým zdrojem dohadů, nepochopení, polopravd a manipulací například ze strany veřejných představitelů, účelově zřízených spolků nebo některých médií. A touto oblastí je cenotvorba. Popisuje, jak je systém v naší zemi nastaven, jak je regulován a jak kontrolován. Porovnáváme mýty s realitou.

Přinášíme také text, který popisuje, jakým způsobem je v naší zemi pod laboratorním drobnohledem nejen pitná, ale také odpadní a vyčištěná voda a jak o této oblasti vodárenské společnosti informují. Rozhodně se nemáme za co stydět.
Ale v tomto magazínu najdete řadu dalších zajímavých příspěvků týkajících se vodohospodářství.

Vážíme si toho, že počet čtenářů našeho portálu od počátku roku 2017, kdy jsme jeho provozování převzali, roste. Stejně jako počet odběratelů měsíčního newsletteru. Zajímavou zkušeností jsou pro nás sociální sítě, kdy jsme velice mile překvapeni tím, jakou pozornost náš profil získal na síti Twitter, Facebook naopak evidentně užívají jiné skupiny příjemců než ty, na něž se dlouhodobě zaměřujeme.

Oceníme, budete-li nás na adrese redakce@vodarenstvi.cz kontaktovat s podněty, jakým tématům, událostem nebo projektům bychom se měli věnovat. Na poslední stránce tohoto newletteru navíc přinášíme shrnující informaci, jak je možné s námi navázat dlouhodobou spolupráci, která může být přínosná pro obě strany. Vše záleží na domluvě a konstruktivním dialogu, na který jsme připraveni a těšíme se na něj.

Ať je pro Vás letošní VOD-KA přínosná, inspirativní, poučná, ale také zábavná!

Děkujeme, že nás čtete!

Redakce vodarenstvi.cz

Scroll to Top