Žák: VOD-KA je mimořádná akce evropského významu

blank

Na jaře 2023 po čtyřleté covidové odmlce proběhne mezinárodní oborová výstava VOD-KA. Ta je určena pro zástupce municipalit, provozovatele vodovodů a kanalizací, stavební firmy, projektanty či investory, zástupce průmyslu, finančních institucí, poradenských institucí v oblasti ochrany životního prostředí a všechny, které problematika zajímá.

„Mezinárodní výstava technologií, materiálů a služeb pravidelně láká na výstavní plochu přes deset tisíc návštěvníků. Předchozí akce konané v roce 2019 se zúčastnilo 371 firem z 28 zemí světa na ploše přes šest a půl tisíce metrů čtverečních. Firmy, zejména naši přidružení členové, mají možnost odprezentovat to nejlepší, co mohou oboru nabídnout, a novinky, které chtějí uvést na trh,“ uvedl ředitel SOVAK ČR, které je pořadatelem akce, Vilém Žák.

Podle něj mají firmy jedinečnou možnost setkat se tváří v tvář se svými potenciálními zákazníky a představit jim produkty. „Určitým, snad i kladným aspektem účasti je také setkání s konkurencí. Jde tedy rozlohou, počtem návštěvníků i významem o mimořádnou akci evropského významu,“ řekl Vilém Žák.

Scroll to Top