Středočeské vodárny obnovují některé služby

blank

Postupné uvolňování epidemických omezení pootvírá Středočeským vodárnám možnost obnovení některých zákaznických služeb. K nejžádanějším patří dovoz pitné vody cisternami a otevření zákaznických center. Informovala o tom mluvčí Lenka Kozlová.

Krizový štáb vodáren za účasti primátora města Kladna Dana Jiránka přijal tato rozhodnutí. „Zejména do míst s akutním nedostatkem pitné vody bude možné od 4. května zajistit cisternový dovoz. Týká se to například individuálních domovních nádrží nebo studen, v závislosti na kapacitních možnostech případně také bazénů. Žádosti o využití této služby je nutno směřovat na mail cisterny@svas.cz,“ uvedly vodárny.

Od 18. května také bude možné v úterky a čtvrtky v době od osmé ranní do třetí odpoledne navštěvovat zákaznická centra Středočeských vodáren v Kladně a Mělníku. „Aby nedocházelo k nežádoucímu setkávání a bylo možné dodržet hygienická omezení, bude pro každého zákazníka vytvořen dostatečný časový prostor, čímž bude kapacita center omezena. Podmínkou uskutečnění návštěvy je proto předchozí rezervace na stránkách www.svas.cz a jejím důvodem by měly být zejména neodkladné případy. Běžné záležitosti, jako je hlášení odečtů, platby či nové přípojky budou nadále řešeny bez osobního kontaktu,“ doplnily vodárny.

Scroll to Top