VOD-KA 2019: Zastoupení výrobce zařízení pro plynárenství, vodárenství a energetiky – společnosti ...

blank

K dalším vystavovatelům patří společnost HUTIRA, která se zabývá dodávkou a výrobou zařízení pro plynárenství, vodárenství a energetiku. Provádí také revize a zkoušky plynových zařízení.

V oblasti vodárenství nabízí malé vodoměrné šachty a úpravny vody HUTIRA CCW. Na českém trhu zastupuje nadnárodní společnost EMERSON, která je výrobcem regulační techniky FISHER, FRANCEL a TARTARINI.

Od 1. dubna 2019 má nového ředitele. Stal se jím Radek Kundrata, jenž doposud zastával funkci výkonného ředitele. Dosavadní ředitel Ivo Hutira mladší nadále zůstává jednatelem. HUTIRA je přední český dodavatel a výrobce zařízení pro plynárenství, vodárenství a energetiky.

„Díky skvělému týmu a pracovnímu prostředí se nám daří trvale posouvat naši společnost vpřed. V nové pozici se zaměřím především na zkvalitnění spolupráce a rozšíření obchodních vztahů s klienty a partnery. Stáváme se stále komplexnějšími, rozmanitějšími a silnějšími ve spektru nabízených služeb a produktů. Těšíme se na ještě širší okruh spokojených zákazníků,“ řekl Radek Kundrata.

Scroll to Top