Elektroinstalaci zajistí pražské čistírně odpadních vod Engie

blank

ENGIE Česká republika bude spolupracovat s konsorciem DEGREMONT WTE WASSERTECHNIK na instalaci a dodávkách vysoko i nízkonapěťového eletrozařízení pro novou čistírnu odpadních vod v Praze. Uzavřené smlouvy pokrývají všechny dodávky technologií a související montážní práce, nastavení ochran rozvaděčů, speciální požární oddělení kabelů nebo úplný řídicí systém rozvoden na bázi Siemens-SICAM. I v případě poruchy umožňuje řídicí systém nepřetržitý provoz.

Stávající čistírna odpadních vod v Praze nesplňuje budoucí požadavky národní a evropské legislativy a je nutná modernizace, která proběhne ve dvou krocích. Tím prvním je výstavba nové čistírny a druhým rekonstrukce té současné. Architektonický a urbanistický design celého komplexu a jednotlivých technologických celků mají přispět ke zlepšení životního prostředí v Praze.

ENGIE Services a.s. je součástí francouzského koncernu ENGIE, který je celosvětovou jedničkou v oblasti energetiky, technické infrastruktury a energetických služeb. Společnost nabízí projektové a energetické poradenství, elektroinstalace v průmyslu a energetice, technologie inteligentních budov, realizace investičních celků, inženýring, automatizaci, facility management, technické a energetické služby.

Zdroj: volty.cz 

Ilustrační foto

Scroll to Top