Pracoviště VaK Karlovy Vary nadále uzavřena

blank

V zájmu ochrany zdraví pracovníků zajišťujících provoz kritické vodárenské infrastruktury budou po dobu trvání protiepidemických opatření nadále pro veřejnost uzavřena pracoviště Vodakvy, včetně zákaznických oddělení. Veškeré záležitosti budou podle vodohospodářů řešeny telefonicky nebo e-mailem. Platby společnost přijímá pouze bezhotovostně na účtu 20 001 – 1608 341/0100.

„Rovněž žádosti o vyjádření k projektové dokumentaci a žádosti o zákresy sítí ve správě Vodakvy přijímáme pouze prostřednictvím pošty nebo e-mailu (u větších dokumentů lze využít například portál uschovna.cz, u žádostí o zákresy využijte online formulář). Služby laboratoře jsou i nadále v omezeném režimu. O znovuotevření pracovišť vás budeme informovat na našich webových stránkách,“ vysvětlila Vodakva.

Firma zajišťuje zásobování pitnou vodou 189 000 obyvatel regionu, v její správě je 26 úpraven vody, 1553 kilometrů vodovodní sítě, 80 čistíren odpadních vod a 767 kilometrů kanalizací. Vedle hlavní činnosti společnost zajišťuje služby v oblasti projektování a výstavby vodohospodářských zařízení, laboratorních rozborů vod, inspekce nebo rekonstrukce přípojek.

Vodárny a kanalizace Karlovy Vary každým rokem financují zařízení vodovodů, kanalizací i souvisejících objektů za zhruba 30 milionů. Další desítky milionů investují do nákupu stavební techniky, mechanizací, přístrojů, IT technologií a zlepšování provozního zázemí.

Scroll to Top