SAINT–GOBAIN PAM CZ vydal nový katalog

blank

Stáhnout si můžete nového Průvodce navrhováním a instalací potrubí z tvárné litiny, ve kterém naleznete návody a odpovědi na nejčastější dotazy a upozornění na problémy, se kterými se můžete setkat při pokládce potrubí z tvárné litiny. Mimo jiné se zabývá otázkami, jako jsou cyklus vody, tlak a úhlové výchylky ve spoji, podmínky v okolí potrubí či problematika trvale udržitelného rozvoje. 

SAINT–GOBAIN PAM CZ reprezentuje v České republice obchodní značku PAM, světového lídra ve výrobě a dodávkách trubních systémů z tvárné litiny. Vyrábí litinové výrobky již déle než 160 let a byla prvním podnikem na světě, který zavedl výrobu tvárné litiny v průmyslovém měřítku.

Výrobní závod společnosti SAINT-GOBAIN PAM CZ navazuje na dlouhou historii hutnictví v regionu Králova Dvora, přičemž první zmínky sahají až do 13. století. V průběhu uplynulých let slévárna rozsáhle investovala do rozšiřování a zkvalitňování výroby včetně výstavby formovací linky pro tvarovky velkých průměrů a CNC obrábění. Významná část investic byla vynaložena do ekologie a zlepšení bezpečnosti práce a pracovního prostředí.

Katalog zde. 

Scroll to Top