VOD-KA 2019 vstupuje do druhého dne

blank

Výstava s doprovodným odborným programem se koná jednou za dva roky a představuje nejvýznamnější vodohospodářské setkání v České republice. Zájem o ni vzrůstá. Dosvědčit to mohou údaje z ročníku 2017, kdy se na ploše 6 257 metrů čtverečních prezentovalo 335 subjektů z 25 zemí, počet účastníků se vyšplhal na 9 875, zahraniční hosté zastupovali 25 států.

Stejně jako během předchozího ročníku je redakce vodarenstvi.cz na místě a z dějiště reflektuje významné momenty. Konference probíhá 21. – 23. května na výstavišti v pražských Letňanech.

Během druhého dne vystoupí se svými příspěvky v přednáškové sekci programu například Jan Cihlář ze společnosti Vodohospodářský rozvoj a výstavba, Josef Drbohlav ze Sweco Hydroprojekt, Jan Daňhelka z ČHMÚ, Tomáš Kendík z Povodí Vltavy, Petr Sýkora z PVK nebo David Stránský z ČVUT.

Jak také zdůraznil předseda představenstva Sdružení oboru vodovodů a kanalizací ČR Miloslav Vostrý, letošní ročník je rozšířen o JOB-ku, koncipovanou jako poradensko-konzultační centrum se zaměřením na nabídku pracovních příležitostí, brigád, stáží, či trainee programů pro zájemce o zaměstnání ve vodohospodářském oboru.

Scroll to Top