PVK doporučují aktivaci služeb SMS-INFO

blank

Pražské vodovody a kanalizace upozorňují své odběratele na aktivaci služby SMS-INFO. Díky ní totiž dostává uživatel na mobilní telefon zdarma všechny podstatné informace týkající se vody v hlavním městě. Službu využívá zhruba 32 tisíc zákazníků PVK.

„Klientům jsme za první pololetí zaslali třináct a půl tisíce SMS zpráv. Od startu služby v roce 2007 to bylo 890 tisíc zpráv. Při registraci si klient určí, zda si nechá zasílat informace z celé Prahy, vybrané lokality či ulice. Vždy záleží na jeho volbě,“ vysvětlil mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

Zákazníci si odběr mohou objednat přes stránky pvk.cz, zákaznickou linku 601 274 274 nebo 840 111 112 či v Zákaznickém centru PVK – Dykova 3, Praha 10, či zaslat SMS zprávu s textem VEOLIA na číslo 720 001 112.

Služba SMS-INFO například nabízí:

  • významné plánované odstávky vody

  • velké havárie vodovodního a kanalizačního potrubí ve Vašem okolí, které by Vás mohly na delší dobu omezit v odběru pitné vody nebo v odkanalizování

  • výjimečné provozní události s možným dopadem na zdraví a bezpečnost obyvatel (povodně, intoxikace pitné vody ve veřejném vodovodu apod.)

  • aktuální ceny vodného a stočného, provozní dobu zákaznických center a Call center, změny adres nebo telefonních čísel

Ilustrační foto 

Scroll to Top