Vzdělávací program o vodě Strom života ve finále prestižní soutěže!

blank

Hra o významu vody pro člověka a životní prostředí Strom života, kterou vyvinula společnost SmVaK Ostrava ve spolupráci s experty na inovativní formy vzdělávání ze spolku EduLudus, se dostala do finále prestižní soutěže Eduína 2017.  Postoupila ze sta přihlášených do finálové dvanáctky.

Program pro žáky druhého stupně základních škol, který v lokalitách, kde vyvíjí svou činnost společnost SmVaK Ostrava, odstartoval na jaře roku 2016. Do současnosti se do něj zapojilo zhruba 1 500 dětí. Jen v loňském roce prošlo dobrodružným příběhem 800 žáků šestých a sedmých tříd během 50 realizací programu. Postup do finále potvrzuje, že kromě pozitivních reakcí ze strany dětí, jejich rodičů, učitelů a vedení škol, si kvality hry cení také odborníci na vzdělávání.

Veřejnost může hlasovat o tom, který z projektů je nejvýznamnější pro české vzdělávání, který je skutečně inovativní, mění něco důležitého, nebo má významný dopad pro ty, komu je určen, do 25. března. Výsledky v kategorii Cena veřejnosti budou vyhlášeny na slavnostním večeru 27. března.

Scroll to Top