Koupaliště v Oseku se začne napouštět 1. června

blank

Rekonstrukce koupaliště v Oseku na Teplicku má nyní pauzu. „Firma NAO, která zvítězila ve výběrovém řízení, dokončila některé práce, které původní firma neudělala, a především připravila staveniště rekonstruovaného koupaliště tak, aby přes zimu nedošlo k žádným škodám,“ informovala o aktuálním stavu koupaliště starostka Oseku Lenka Říhová. Informoval o tom týdeník Teplického deníku Směr. 

Ke konci loňského roku byly dokončeny všechny betonářské práce. Na další úpravy má město připraveno pět milionů korun. „Stavební práce by měly skončit do 30. května a od 1. června začneme koupaliště napouštět. Věřím, že po loňské přestávce, kdy nebylo v provozu, si ho tak lidé budou moci v létě už opět užívat naplno,“ uvedla dále Říhová.

Město již vymýšlí slogan na náramky, které dostávají návštěvníci při vstupu. Modernizace koupaliště byla nutná vzhledem k unikající vodě, jež zaplavovala sklepy zahrádkářům, kteří mají své zahrádky poblíž areálu. Součástí oprav je také nové dno koupaliště s čistírnou a úpravnou vody.

Scroll to Top