Moravská Vodárenská otevře zákaznická centra

blank

Od pondělí 27. dubna budou pro zákazníky otevřena Zákaznická centra v Olomouci, Prostějově a Zlíně od osmi do dvanácti hodin a od jedné do půl třetí. Dočasné znovuotevření se zatím týká pondělků a střed.

Podmínkou je podle společnosti rezervace návštěvy na portálu smv.cz, či na telefonních číslech 840 668 668 nebo 601 276 276. Bez předchozí rezervace nebudou lidé do zákaznických center vpuštěni.

Vstup do budovy MOVO bude možný jen přes kontrolní stanoviště, na kterých budou návštěvníci podrobeni bezdotykovému měření tělesné teploty. V případě, že jim nebude naměřena zvýšená teplota a zároveň nebudou projevovat příznaky infekce, jim bude umožněn vstup dále do budovy, za respektování těchto podmínek.

Moravská vodárenská bude dále působit na Olomoucku

Společnost Moravská Vodárenská loni zvítězila v koncesním řízení na provoz vodovodní a kanalizační sítě v několika lokalitách na Olomoucku. V letech 2020 až 2025 bude dále spravovat téměř 300 kilometrů vodovodní a více než 40 kilometrů kanalizační sítě a dodávat vodu pro více než 163 000 obyvatel.

„Výsledkem koncesního řízení je fakt, že na dalších pěti let získáváme kvalitního provozovatele, se kterým máme dobré zkušenosti. Navíc, nová provozní smlouva je pro nás v několika parametrech výhodnější než ta dosavadní,“ uvedl v zimě ředitel Vodohospodářské společnosti Olomouc Ivan Kosatík spravující většinu vodohospodářského majetku obcí a měst v okrese Olomouc.

Scroll to Top