Soutěž Office Depot hledá originální motiv na plastovou láhev

blank

Společnost Office Depot vyhlásila designérskou soutěž pro studenty a designéry. Letošním tématem je Voda pro život. Hlavním motivem je vymyslet potisk pro plastovou láhev na opětovné použití tak atraktivně, aby svého majitele doprovázela na všech cestách i při běžných aktivitách. Office Depot podobnou soutěž pořádá potřetí.

První ročník nesl název „Stromy pro život“. Loni zase soutěžící navrhovali takový potisk kartonových krabic, který nabídne jejich další využití – ať už jste krabicemi dali najevo svou náladu, postavili z nich celé město nebo se vrátili do dětských let k papírovým skládačkám. Pro tento ročník se stala tématem Voda.

„Uspořádat designérskou soutěž jsme se rozhodli ze tří důvodů. Hledali jsme cestu, jak více akcentovat naši společenskou zodpovědnost s ekologickým přesahem, jak dát příležitost nápadům a vyrobit neotřelé produkty a jak ukázat, že i s kancelářskými potřebami se v kanceláři nemusíte nudit. Zatím co ročník, to skutečně originální nápady, proto se na návrhy z třetího ročníku opravdu těšíme,“ řekl Jiří Novotný, Marketing & Direct Sales Manager společnosti Office Depot.

Úkolem designérů je navrhnout originální potisk na láhev o rozměrech 23×13 centimetrů. Soutěže se může zúčastnit kdokoliv starší 15 let s jedním soutěžním návrhem.

Soutěžní návrh je možné odevzdat do 31. ledna 2020 na e-mail: soutez@officedepot.eu.

Tři vítězové si rozdělí 60 000 korun, a pokud se na prvním místě umístí soutěžící, který bude v době soutěže studentem, jeho škola získá kredit ve výši 20 000 korun na nákup zboží u společnosti Office Depot.

Scroll to Top