Modernizace koupaliště Riviéra v Mikulově za více než 70 milionů

blank

Ve výběrovém řízení uspěl Metrostav. Nové bazény, tobogány i technologie by měly být hotovy do začátku letní sezony 2020. Informoval o tom městský úřad v tiskové zprávě.

„Jeho oprava je nezbytná a rekonstrukce se bude týkat zejména vnitřního vybavení koupaliště, řešit se budou bazény, tobogány, dále samotná technologie a zpevnění ploch. Opravy budov a zázemí, které by si to jistě také zasloužily, nejsou součástí této rekonstrukce. To budeme řešit jiným způsobem,“ řekl už dříve starosta města Rostislav Koštial.

Podle města se počítá například se spojením dvou bazénů v jeden víceúčelový s relaxačně herní zónou s vodním chrličem a masážními tryskami v jedné části a čtyřmi plaveckými dráhami v druhé části. Kromě toho vznikne dohřívaný dětský bazén s vodním ježkem, skluzavkou a vodním zvonem. O 1,5 metru se rovněž zvýší tobogan a bude téměř 85 metrů dlouhý, vedle něj pak pro děti vznikne i trojitá skluzavka s výškou 2,2 metru a délkou 9,5 metru.

„Kromě viditelných změn budou i takové, které na první pohled nebudou tolik patrné,“ uvedl nedávno vedoucí odboru rozvoje a živnostenského podnikání městského úřadu Stanislav Mach. 

 

 

 

Scroll to Top