ČEVAK k odstávce pitné vody v Písku

blank

Vodohospodáři upozorňují, že v úterý 8. října nepoteče pitná voda v části Písku. Přerušení dodávek si podle nich vyžádá výměna ovládacích armatur na síti. Pro obyvatele dotčených částí budou přistaveny cisterny.

„Výměna ovládacích armatur v Nádražní ulici a v ulici Gregorova začne v dopoledních hodinách. Od deseti hodin proto budou přerušeny dodávky vody v ulicích Gregorova, Otakara Ševčíka a části ulice Nádražní po ulici Komenského. Z velkých odběratelů se odstávka týká například městského úřadu, Ober-bank a hotelu Biograf. Cisterny s pitnou vodou budou k dispozici v ulicích Gregorova a Otakara Ševčíka. Majitelé všech nemovitostí byli o odstávce s předstihem informováni, za nepříjemnosti se omlouváme a děkujeme za pochopení. Po výměně armatur bude síť odkalena. Pitná voda začne znovu téct ve večerních hodinách,“ vysvětlili jihočeští vodohospodáři.

ČEVAK se zabývají provozováním vodohospodářské infrastruktury, zejména úpraven pitné vody, vodovodních a kanalizačních sítí a čistíren odpadních vod. Dodávky pitné vody a odvádění odpadních vod zajišťuje pro více než půl milionu obyvatel Jihočeského kraje a části krajů Plzeňského a Vysočina.

Scroll to Top