PVK doporučují službu SMS-INFO

blank

Během letních měsíců pokračuje v Praze modernizace vodohospodářské infrastruktury. Nutností jsou výluky v zásobování pitnou vodou, nelze vyloučit ani havárie na síti.

„Všem zákazníkům proto doporučujeme aktivaci služby SMS-INFO. Díky ní dostávají uživatelé na mobilní telefon zdarma informace o všem podstatném, co se vody v Praze týká. Počínaje mimořádnými událostmi, přes plánované výluky až po aktuální ceny,“ uvedl mluvčí společnosti Pražské vodovody a kanalizace Tomáš Mrázek. K přístupu ke službě je nutná pouze registrace. „Při ní si klient určí, zda si nechá zasílat informace z celé Prahy, vybrané lokality či ulice. Vždy záleží na jeho volbě,“ vysvětlil Mrázek.

Zákazníci si službu mohou objednat přes stránky www.pvk.cz, zákaznickou linku 601 274 274 nebo 840 111 112, využít mohou také Zákaznické centrum PVK v Dykově ulici na Praze 10. Další možností je zaslat sms zprávu s textem VEOLIA na číslo 720 001 112, operátor bude klienta kontaktovat a provede s ním rychlou a pohodlnou registraci služby SMS-INFO. Službu již využívá na 35 tisíc zákazníků PVK.

Jaké informace služba SMS-INFO nabízí:
• významné plánované odstávky vody
• velké havárie vodovodního a kanalizačního potrubí v okolí, které by mohly na delší dobu omezit v odběru pitné vody nebo v odkanalizování
• výjimečné provozní události s možným dopadem na zdraví a bezpečnost obyvatel (povodně, intoxikace pitné vody ve veřejném vodovodu)
• aktuální ceny vodného a stočného, provozní dobu zákaznických center a Call center, změny adres nebo telefonních čísel

Scroll to Top