Zlatá VOD-KA zná vítěze

blank

Součástí výstavy Vodovody – kanalizace 2019 bylo ocenění nejlepších exponátů. Uspěla technologie VERTILINER – bezvýkopová sanace šachet, jehož výrobcem je Reline Europe AG. Dále průtokový cytometr SIGRIST BactoSense, který vyrábí SIGRIST – PHOTOMETER AG a inspekční kamera TECH WORM od ZIKMUND elekctronics.

V pražských Letňanech nechybělo ani vyhlášení nejlepších expozic. Soutěž byla rozdělena podle rozlohy vystavované plochy. V kategorii do 30 metrů čtverečních vyhrála firma Kamstrup A/S, v kategorii do 60 metrů čtverečních společnost ARKO TECHNOLOGY a nad 60 metrů čtverečních zvítězilo výstavní místo společnosti VAG. Na realizacích vítězných expozic se podílely společnosti REVYS PROFI, Exponex a VIA REKLAMA.

Výstava Vodovody-kanalizace 2019 je díky svému rozsahu i dlouholeté tradici vyhledávána odbornou veřejností i potenciálními zaměstnanci, které vodárenské společnosti hledají. Vysoká úroveň veletrhu odráží stav v oboru a může být jedním z faktorů při zvažování nových zaměstnanců hledat v oboru pracovní místo.

Jak zdůraznil předseda představenstva Sdružení oboru vodovodů a kanalizací ČR Miloslav Vostrý, letošní ročník byl rozšířen o JOB-ku, koncipovanou jako poradensko-konzultační centrum se zaměřením na nabídku pracovních příležitostí, brigád, stáží, či trainee programů pro zájemce o zaměstnání ve vodohospodářském oboru.

Foto: prumyslovaekologie.cz 

Scroll to Top