HORMEN osvětlí v Karibiku novou nemocnici s vlastní čistírnou vody

blank

Přes 2 300 svítidel dodá výrobce HORMEN do nové nemocnice v městě Point Fortin v ostrovním státě Trinidad a Tobago. Trojpodlažní nemocnice vznikne na osmi hektarech pozemků ve čtvrti Techier Village a bude zaměřená na všeobecnou péči a disponovat stovkou lůžek, vlastní elektrárnou a čistírnou vody.

„Půjde o dobře vybavenou nemocnici s nejmodernějším zařízením. Projekt osvětlení v nemocnici jsme vymysleli, navrhli a nyní nás čeká dodávka. Celá zakázka činí 4 miliony korun.“ řekl partner HORMEN Marek Fišer. Brněnská společnost začne světla instalovat v červnu a projekt dokončí v září. Má se zahraničními zakázkami zkušenosti. Osvětlila již například nemocnici Friendship Hospital ve Vientiane, hlavním městě Laosu.

Firma HORMEN je výrobcem a dodavatelem osvětlovacích soustav pro korporátní klientelu, obchodní centra, veřejné budovy a developerské společnosti. HORMEN je dcerou ČEZ ESCO, která je součástí skupiny ČEZ a nabízí komplexní energetické služby (ESCO – Energy Service Company). Vznikla v roce 2014 a pokrývá energetické potřeby firem, obcí a institucí. Zajišťuje také dodávky komodit, energetické audity, energetické poradenství či výstavbu kogeneračních jednotek a instalací fotovoltaických elektráren.

Scroll to Top