Společnost HUTIRA oznámila změny

blank

Společnost má od 1. dubna 2019 nového ředitele. Stal se jím Radek Kundrata, jenž doposud zastával funkci výkonného ředitele. Dosavadní ředitel Ivo Hutira mladší nadále zůstává jednatelem společnosti. HUTIRA je přední český dodavatel a výrobce zařízení z oblasti plynárenství, vodárenství a energetiky.

„Díky skvělému týmu a pracovnímu prostředí se nám daří trvale posouvat naši společnost vpřed. V nové pozici se zaměřím především na zkvalitnění spolupráce a rozšíření obchodních vztahů s klienty a partnery. Stáváme se stále komplexnějšími, rozmanitějšími a silnějšími ve spektru nabízených služeb a produktů a těšíme se na ještě širší okruh spokojených zákazníků,“ řekl Radek Kundrata.

Došlo také ke změně vlastníka ve společnosti HUTIRA – OMICE. Jediným společníkem je nyní HUTIRA – BRNO. Novými jednateli jsou Ivo Hutira mladší a Pavel Kazda. Na tuzemském trhu působí HUTIRA od roku 1990. Společnost se zabývá dodávkou a výrobou zařízení pro plynárenství, vodárenství a energetiku. Provádí také revize a zkoušky plynových zařízení. V oblasti vodárenství nabízí malé vodoměrné šachty a úpravny vody HUTIRA CCW. Na českém trhu zastupuje nadnárodní společnost EMERSON, která je výrobcem regulační techniky FISHER, FRANCEL a TARTARINI.

Scroll to Top