Zahájení stavby vodního světa za 170 milionů

blank

V Resortu Kyčerka ve Velkých Karlovicích na Valašsku začala stavba nového areálu Vodní svět za 170 milionů korun. Konec stavební akce je naplánován na červen 2020. ČIANEWS o tom informovala mluvčí skupina SYNOT Holding Magda Pekařová.

Vodní svět bude podle Pekařové vystaven na základech staré zchátralé továrny s cílem rozšířit možnosti turistického vyžití na Kyčerce, která je celoročně vyhledávaným místem nejen pro turisty z Čech a Moravy, ale také ze zahraničí. „Areál dá po otevření práci až třem desítkám osob, další desítky lidí budou pracovat na jeho výstavbě. I při této stavbě chceme podpořit podnikatele z regionu, proto plánujeme spolupráci právě s nimi. Objekt bude postaven v horském stylu, a to z kamenů a dřeva. Tedy z přírodních materiálů, které navíc budou pocházet z místních zdrojů. Objekt je citlivě zasazen do přírody, což dodržujeme od počátku našeho investování v tomto regionu,“ řekl podnikatel a majitel holdingu Ivo Valenta.

Vodní svět nabídne využití místním obyvatelům, zejména rodinám s dětmi a seniorům, pro které také budou připravovány speciální akce. Návštěvníci zde najdou bazén s atrakcemi, jakými jsou chrliče, divoká řeka nebo vodní masážní lehátka. „Nejedná se o naši první investici v tomto směru. Posledním obdobným projektem je koupaliště Zelená žaba v Trenčianských Teplicích, které se u veřejnosti setkalo s obrovským úspěchem. Řídíme se tím, co zákazníci vyhledávají, a věříme tomu, že díky rozšíření nabídky služeb se místo stane ještě vyhledávanějším,“ doplnil Valenta.

Foto: Plánovaná podoba Vodního světa ve Velkých Karlovicích

Scroll to Top