Povodí Odry ke komunikaci s obyvateli na horním toku Opavy

blank

Podnik bude od letošního roku komunikovat s obyvateli Nových Heřminov a ostatních obcí a měst na horní Opavě v rámci projektu protipovodňových opatření na základě individuálně sjednaných schůzek. Podle vodohospodářů se tato varianta jeví jako pohodlnější a zajímavější. Činnost Informačního centra v Nových Heřminovech je pozastavena.

„Vzhledem k posunu v přípravách a realizaci protipovodňových opatření na horní Opavě, kam patří také přehrada Nové Heřminovy, budeme s občany komunikovat prostřednictvím individuálně sjednaných schůzek, které dle našeho názoru mohou lépe reagovat na konkrétní požadavky. Také dáváme možnost občanům, aby si sami zvolili termín schůzky, který jim bude časově vyhovovat,“ řekl generální ředitel státního podniku Povodí Odry Jiří Pagáč.

Povodí Odry upozorňuje, že pro individuální sjednávání schůzek je možné použít e-mailovou adresu info@pod.cz. Žadatel navrhne termín a místo schůzky včetně problematiky, která jej zajímá. Pro ty, kteří nemají možnost komunikovat elektronickou cestou, jsou k dispozici v pracovní dny telefonní čísla 596 657 111 a 596 657 208.

Scroll to Top