Potápěči zvou děti do Aquasvěta

blank

Ukázky potápěčské techniky, plavání a potápění pod dohledem zkušených instruktorů čeká děti, které v sobotu 19. května od dvou hodin odpoledne dorazí do chomutovského Aquasvěta. Pod vedením klubu potápěčů se uskuteční akce Nebojte se vodníka aneb bezpečné prázdniny u vody. Informoval o tom Chomutovský deník.

Na děti čeká v Aquasvětě bohatý program, který se odehraje zejména ve vodě. Návštěvníci zjistí, jak správně šnorchlovat, a především, jak se chovat bezpečně na vodních plochách. Akce je podle pořadatelů vhodná pro děti všech věkových kategorií.

Plavecký areál Aquasvět je součástí nového moderního kulturně-společenského a sportovního areálu na Zadních Vinohradech. V rekreační části areálu lidé najdou bazén s divokou řekou, masážními tryskami a lavicemi, houpacím bazénem či vodními chrliči. Další vodní plochu tvoří whirlpool a dětské brouzdaliště. Návštěvníci také ocení dva tobogány, sportovci zase pětadvacetimetrový osmidráhový bazén s tribunou pro 200 diváků, který odpovídá pravidlům FINA pro pořádání plaveckých závodů. Samostatné plavecké centrum je k dispozici i kojencům.

Scroll to Top