Technické služby ve Strakonicích upozorňují na přerušení dodávky pitné vody

blank

V souvislosti se stavbou silnice I/22 dojde v Budovatelské ulici k přepojení suchovodu na nový vodovodní řad. Uvedl to Strakonický deník.

„Přepojení bude prováděno v neděli 10. prosince od jedné do čtyř hodin odpoledne. Z tohoto důvodu dojde k přerušení dodávky vody v ulicích Vrchlického, Mánesova, Baarova, Na Jelence, Za pilou, Raisova, Budovatelská a Písecká od křižovatky s ulicí Raisova k autosalonu VW. Dále může dojít k zakalení vody při opětovném napouštění,“ upozorňuje Deník obyvatele dvaadvacetitisícového města na soutoku řeky Otavy a Volyňky.

Dále pak Technické služby Strakonice oznamují, že dojde k přepojení suchovodů na nový vodovodní řad na Sídlišti 1. Máje v pondělí 11. prosince od osmi do dvanácti hodin dopoledne.

„Dále může dojít ke změně proudění vody v potrubí a k jejímu zakalení. V případě potřeby vysvětlení nebo oznámení kalového stavu volejte telefon 724 974 001,“ uvedly služby. Ty provozují například Úpravnu vody Pracejovice, kam v letošním roce směřovalo téměř 60 milionů korun. Pro tamější úpravnu vznikne nové prameniště surové vody.

Scroll to Top