Michael Phelps vyslancem inovativní vodárenské společnosti Crystal Lagoons

blank

Nejúspěšnější plavec světové historie Michael Phelps se stal hlavní tváří společnosti, která se inovativními metodami zaměřuje na vodohospodářství. Firma vytváří nadčasové projekty v podobě budování městských lagun a zpřístupňuje zejména vodní sporty lidem z celého světa.

„Je pro nás ohromnou ctí spolupracovat s tak skvělým sportovcem jako je Michael Phelps a velmi nás těší, že je ochotný věnovat svůj čas spolupráci s naší firmou. Věříme, že průzračně čisté laguny pomohou celosvětově zvýšit zájem o plavání a vodní sporty v 21. století. Kromě široké palety vodních sportovních aktivit jsou křišťálové laguny také skvělým prostředím pro společenské a volnočasové aktivity díky svému majestátnímu vzhledu připomínajícímu tropy,” řekl zakladatel společnosti Fernardo Fischmann.

Crystal Lagoons dnes realizuje po celém světě více než 600 projektů. Nadnárodní společnost sídlí v Miami a se zabývá se vývojem moderního konceptu a technologie patentované ve 190 zemích, díky které je možné přeměnit vodní plochy všech velikostí na laguny s křišťálově čistou vodou.

Scroll to Top