Konference Provoz vodovodů a kanalizací 2017 vstupuje do druhé poloviny

blank

Řadou dalších tematických přednášek dnes pokračuje významná vodárenská akce v Ostravě. Na konferenci je přítomno 500 odborníků z vodohospodářské oblasti a její součástí je doprovodný program v podobě exkurzí nebo prezentace dodavatelů vodárenských materiálů.

Jako první se ve středu ke slovu dostala Jana Šenkapoulová z Vodárenské akciové společnosti, která si připravila prezentaci: Benchmarking zaměřený na obnovu infrastruktury. Cílem benchmarkingu vodárenské společnosti je zejména přispívat ke zlepšení transparentnosti prostředí. „Měl by identifikovat stav oboru VaK ve vztahu k plnění stanovených cílů regulace, prioritně z hlediska chování vlastníků infrastruktury,“ uvedla Šenkapoulová.

Akci pořádá SOVAK ČR a záštitu nad ní převzali ministr zemědělství Marian Jurečka, moravskoslezský hejtman Ivo Vondrák a ostravský primátor Tomáš Macura. Generálními partnery jsou pak společnosti SmVaK Ostrava a OVAK. Portál vodarenstvi.cz je mediálním partnerem konference a jeho redakce z konferece reflektuje průběžné zpravodajství.

Scroll to Top