Katko: Úprava vody online

blank

Na letošní bienální konferenci v Poděbradech prezentuje společnost Katko systém pro online úpravu vody. „Představujeme kompletní sestavy pro průběžné měření a kontrolu parametrů vody. Na základě nastavitelných algoritmů řídící jednotka ovládá dávkovací čerpadla, ventily, vysílá alarmy,“ uvedl redakci portálu vodarenstvi.cz , která je na konferenci přítomna, obchodní zástupce společnosti Tomáš Chvátal.

To vše je možné sledovat a nastavovat přes pevný i mobilní internet bez potřeby speciálního softwaru. „Katko je zároveň zástupcem výrobců jednotlivých čerpadel, sond nebo řídících jednotek pro Českou republiku a Slovensko. Jednotlivé komponenty jsou montovány do sestav na základě konkrétních požadavků zákazníka,“ řekl  Tomáš Chvátal.

Společnost Katko působí na tuzemském trhu od roku 2004 a disponuje širokými zkušenostmi v oblasti čerpací techniky a navrhuje čerpadla s ohledem na specifická přání zákazníka. „Technici firmy prošli náročnými školeními při navrhování i servisu čerpadel tak, aby si dovedli poradit nejen s nejrůznějšími výpočty, ale i v terénu u zákazníka,“ stojí na webových stránkách společnosti.

Scroll to Top