Koupaliště v Bojkovicích projde komplexní opravou

blank

Bojkovice opraví zastaralé koupaliště. Město na to  má vyhrazeno 30 milionů korun. V novém areálu se návštěvníci vykoupou nejdříve za tři roky.

„Návrh je propracovaný opravdu do detailů, jen si myslím, že si lidi zvykli na čistě plavecký bazén bez atrakcí a bude jim na novém koupališti chybět. Já proti tomu ale nic nemám, dětský bazének je opravdu pro malé děti, ostatní vyžití v podobě skluzavky a jiných prvků určitě uvítají,“ uvedla Slováckému deníku obyvatelka Bojkovic Veronika Peřestá.

V bojkovickém muzeu lidé v nejbližších dnech najdou výstavu o koupališti a po dobu tří týdnů tam budou moci psát své připomínky nebo náměty k vylepšení. Stávající koupaliště je v tristním stavu a modernizovat se musí všechno od technologií, zázemí až po okolní plochy.

Bojkovice nepočítají s tím, že by se jim na opravu koupaliště podařily sehnat finanční prostředky. Rekonstrukce by měla začít nejdřív na podzim 2018. Bojkovické koupaliště bylo vybudováno v 60. letech minulého století a poslední významnější rekonstrukce se uskutečnila v roce 1985.

Ilustrační foto 

Scroll to Top