HUTIRA BRNO bude dodávat regulátory a bezpečnostní uzávěry pro innogy

blank

HUTIRA BRNO uspěla ve výběrovém řízení společnosti innogy, která hledala partnery, jež jí budou dodávat regulační armatury. Kromě toho bude HUTIRA dodávat pro innogy i bezpečnostní uzávěry.

Pro innogy dodávala HUTIRA regulační armatury už dříve a jako dlouholetý dodavatel regulační techniky pro celé české plynárenství novou zakázkou upevňuje své postavení na trhu.

„Uspěli jsme v dodávkách těch nejdůležitějších armatur pro regulační stanice. Výběrové řízení se týkalo jak vysokotlakých, tak i středotlakých regulačních stanic. Dodávané armatury jsou určeny pro regulační stanice s různými maximálními průtoky od 650 m³ až do 15 000 m³ za hodinu,“ uvedl Tomáš Stone z HUTIRY BRNO.

V České republice využívá zemní plyn 62,9 % domácností. Největším distributorem plynu je právě společnost innogy se zhruba šedesátiprocentním podílem na trhu.

Na tuzemském trhu působí HUTIRA od roku 1990. Společnost se zabývá dodávkou a výrobou zařízení pro plynárenství, vodárenství a energetiku. Provádí také revize a zkoušky plynových zařízení. V oblasti vodárenství nabízí malé vodoměrné šachty a úpravny vody HUTIRA CCW. Na českém trhu zastupuje nadnárodní společnost EMERSON, která je výrobcem regulační techniky FISHER, FRANCEL a TARTARINI.

 

 

Scroll to Top