VOD-KA 2017 vyhlásila nejlepší fotografie s vodní tématikou

blank

U příležitosti mezinárodního vodárenského veletrhu a výstavy VOD-KA 2017, jehož 20. ročník probíhá na výstavišti v pražských Letňanech, byly vyhlášeny v doprovodném programu také vítězové Fotosoutěže VODA 2017.
Jedenáctého ročníku soutěže s tématem Voda ve všech podobách se zúčastnilo 63 autorů, kteří přihlásili celkem 262 snímků. Nejlepší z nich vyhodnotila šestičlenná porota. Vítězné snímky spolu s těmi, které si odnesly čestné uznání, si mohou návštěvníci veletrhu prohlédnout na malé výstavě v jedné z hal. Všechny pak budou umístěny na internetových stránkách pořádající organizace SOVAK ČR.
Které snímky tedy byly oceněny? Na prvním místě s odměnou 10 tisíc korun se umístila Lucie Mrázová se snímkem Cesta, jako druhý nejlepší byl vyhodnocen snímek Petra Bočka Davle a odnesl si 7500 korun, na třetí příčce byl vyhlášen snímek Borise Rennera s názvem Korálky a získal odměnu 5 tisíc korun.
Porota udělila pět čestných uznání Aleně Makovcové, Borisi Rennerovi, Janu Smekalovi, Marku Velechovskému a Janu Watzekovi.

Scroll to Top