Nechte si prověřit vodu ve studni a domovní čistírně za zvýhodněnou cenu!

blank

U příležitosti Světového dne vody přichází společnost Aqualia infraestructuras inženýring s výhodnou nabídkou pro své zákazníky. Od 1. března do 30. dubna bude provádět rozbory vody ze studní a domovních čistíren odpadních vod ve své akreditované laboratoři s 20% slevou.

Centrální laboratoř společnosti se nachází v Ostravě – Mariánských Horách na ulici Slavníkovců, kde je potřeba si vyzvednout speciálně upravené vzorkovnice. Po předchozí domluvě je možné zajistit akreditovaný odběr vzorku přímo na místě pracovníkem laboratoře. Veškeré další informace a potřebné kontakty jsou k dispozici na internetových stránkách www.ai-inzenyring.cz

Akreditovaná centrální laboratoř v Ostravě-Mariánských Horách poskytuje komplexní služby pro měření kvality vody. Ročně analyzuje zhruba 6 000 vzorků, komplexně podle více než 90 kritérií zhruba čtvrtinu z nich. Laboratoř analyzuje pitnou, povrchovou, podzemní i odpadní vodu, provádí také rozbory vodárenských a čistírenských kalů. Provádí chemické, mikrobiologické, biologické a senzorické zkoušky pitných, povrchových, podzemních, surových a teplých vod.

Scroll to Top